21 Aralık 2012 Cuma

“Hiçbir Şeyin Sonu Değil, Henüz Başlıyoruz”-Yılmaz Parlar

“Hiçbir Şeyin Sonu Değil, Henüz Başlıyoruz”Çok satanlar listelerini altüst eden Dokuz Kehanet’in yazarı James Redfield “Kutsal Kehanet” serisine devam ediyor. Serinin 4. kitabı On İkinci Bilgi yeni bir hayat için hÂla bir şansın olduğuna işaret ediyor.
James Redfield, hayat daha kötüye gitmeden bir şeylerin değiştirilebileceğini söylüyor! “On İkinci Bilgi”nin bütün geleneksel dinlerin doğrusu olan ruhani yaşamı temsil ettiğini belirten Redfield, aslında bunun barışa işaret ettiğini vurguluyor.
“Hayatta kalmak için daha heyecan verici bir zaman olmamıştı. Bütün problemlerimize rağmen ‘farkındalık’ bulaşıcıdır, insandan insana yayılır ve sorunlar çözülür. Biz sadece doğruyu paylaşmalıyız. Unutmayın hiçbir şeyin sonu değil, biz henüz başlıyoruz. Günaydın dünya!”   

James Redfield
ON İKİNCİ BİLGİ
Finansal çöküş, artan Doğu-Batı gerilimi ve terör olayları Maya Takvimi ve diğer pek çok “Dünyanın Sonu” kehanetini destekleyici durumda. Ama artık “Karar Verme Zamanı.”
Kutsal kehanetin eskiden kalma, orijinal, tamamlayıcı belgesi Peru’da bulunur. Belgenin parçaları dünyanın her yerinde ortaya çıkmaktadır. Bu 
gizemli belgenin parçalarını ele geçiren iki dost, içerdiği anlamı çözebilmek amacıyla mesajın tamamını bulmak için bir araştırmaya girişirler. Tek bildikleri şey, ruhani, güçlü yeni yaşamı keşfetmeleri için bu gizemli belgenin çok önemli olduğudur. Ve tırmanan korkuyu, dünyadaki artan çatışmayı durdurmak için parçaların bir araya gelmesi gerekmektedir. Çıktıkları yolculukta ise hemen hemen her dine mensup fanatiklerle karşılaşırlar. Parçaların bir araya gelmesi içinse eşzamanlı akışın içinde kalmaları ve birlik olmaları gerekmektedir.
 On İkinci Bilgi okuyucusunu ruhani bütünleşme serisinin deneyimsel keşfine katıyor. Ve okuyucuyu hayat için yeni bir amaç bulmaya itiyor… Gizem ise sadece “kendilerini kanıtlamak” niyetindekilere açıklanıyor

yilmazparlar@yahoo.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder